O nama

Nedostatak odgovarajućih građevinskih preduzeća na teritoriji Beograda i u regionu, sve izraženiji zahtevi tržišta za stambenim i poslovnim prostorom visokog kvaliteta, ukazali su potrebu postojanja jednog dobro organizovanog građevinskog preduzeća, osposobljenog da izgradi i najveće objekte sistemom "ključ u ruke" što je upravo bila vizija menadžerskog tima preduzeća IE - Investment Engineering.

Na polju kvaliteta preduzeće IE - Investment Engineering je izraslo u lidera u oblasti investicija u građevinarstvu.

Razvojni put preduzeća IE - Investment Engineering zasnovan je na uspešnom timskom radu visokoobrazovanog menadžerskog tima i kvalifikovanog građevinskog kadra, koji svojim znanjem ispunjavaju najviše zahteve u pogledu realizacije najsloženih projekata.

Preduzeće poseduje tim arhitekata i inženjera, komercijalnu, kao i pravno finansijsku službu koji se koristi savremenim informacionim sistemom.

Savremeni trendovi u građevinarstvu postavljaju niz standarda u projektovanju i izgradnji kako bi novi stanovi zadovoljili visoke zahteve kupaca i investitora. Nadgledanjem svakoga detalja u tom procesu, upotrebom dokazanih i pouzdanih materijala preduzeće IE - Investment Engineering garantujemo svojim kupcima trajnost pouzdanost i visok kvalitet gradnje, o čemu može da posvedoči zadovoljni klijenti i naše reference.

Komparativna prednost preduzeća IE - Investment Engineering ogleda se u jasnom strategijskom pristupu, usmerenom u pravcu totalne satisfakcije kupca. Pored pomenutog kvaliteta, vlasniku svakog stana, poslovnog prostora, kao i investitoru pruža se uredna projektna, građevinska i imovinsko-pravna dokumentacija.